TBF

Accelerează rezultatele prin tabere de concentrare

A

O echipă mică și completă poate să scoată în 3 zile de izolare mai multe rezultate decât poate o companie întreaga în 3 luni de lucru normal. Aceasta este tehnica taberei de concentrare. Stabilești un scop clar, formezi o echipă completă din oamenii tăi, mergeți într-un loc izolat timp de 3 zile și realizați un lucru remarcabil.

Am folosit tehnica taberei de concentrare pentru a crea sisteme întregi de proceduri și procese în doar 3 zile. Am folosit-o să structurez toată comunicarea dintr-o companie sau să creez 30 de video-uri de marketing complet filmate. Ascultă înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a înțelege cum să organizezi o astfel de tabără pentru a accelera rezultatele companiei.

Îți recomand să organizezi o astfel de tabără pentru crearea de proceduri, stabilirea KPI-urilor, crearea sistemului de comunicare structurată, scrierea beneficiilor și multe altele.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap