TBF

Cele 3 întâlniri fundamentale de management

C

Există doar 3 întâlniri importante într-o companie: întâlnirea trimestrială, întâlnirea săptămânală și întâlnirea zilnică. Întâlnirea trimestrială durează 3 zile și are ca scop evaluarea obiectivelor trimestrului trecut și stabilirea de obiective noi pentru următoarele 90 de zile. Întâlnirea săptămânală are ca scop felierea obiectivelor trimestriale. Iar întâlnirea zilnică durează doar 15 minute și are ca scop responsabilizarea oamenilor și actualizarea măsurătorilor.

Degeaba avem obiective dacă oamenii își pierd focusul după primele 2 săptămâni de la stabilire. Degeaba avem KPI-uri dacă oamenii nu le actualizează zilnic și nu sunt conștienți de direcția lor. Avem nevoie de procese recurente care să ne țină pe direcția corectă. Ascultă înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a afla cum să organizezi cele 3 întâlniri, structura lor și mai mult, cum poți să le automatizezi.

Pentru ca aceste 3 întâlniri fundamentale să funcționeze și să dea roade ai nevoie să înțelegi foarte bine aceste fundamente: “Structura corectă a obiectivelor”, “Structura corectă a KPI-urilor” și “Cultura organizațională”

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap