TBF

Comunicarea structurată vs nestructurată

C

Comunicarea nestructurată se face prin intermediul telefonului, whatsapp-ului, slack-ului, e-mail-ului sau față în față. Comunicarea structurată se face prin intermediul formularelor online sau printate și se asigură că fiecare bucată de informație este completă și corectă. Toate comunicările repetitive dintr-o companie care se întamplă între departamente, echipe sau oameni, au nevoie sa fie structurate sub formă de formular pentru a elimina ping-pong-ul clasic și lipsa de productivitate.

Ascultă această înregistrare din TBF Master Plan pentru a înțelege ce este comunicarea structurată, cum poți să începi să o implementezi folosind softuri gratuite și mai ales cum se creează aceste formulare astfel încat să își atingă scopul. Orice companie care vrea să scaleze are nevoie să își structureze comunicările repetitive (interne și externe) pentru a menține productivitatea și controlul asupra procesului de business.

După ce ai înțeles ce este comunicarea structurată și cum se folosește îți recomand să studiezi fundamentul “Accelerează rezultatele prin tabere de concentrare” pentru a înțelege cum să structurezi comunicarea în compania ta în doar 3 zile. Te-ar ajuta foarte mult ca înainte să te ocupi de comunicarea structurată să ai procedurile și echipele stabilite corect. Fundamentele urmatoare te ajută să faci asta: “Structura corectă a procedurilor” și “Organizarea echipelor și departamentelor în companie”.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap