TBF

Contractarea între partenerii de afaceri

C

Majoritatea parteneriatelor de business se termină prin certuri și prietenii distruse. Motivul este simplu: lipsa de contractare și clarificare a așteptărilor înainte de a începe parteneriatul. Când partenerul tău îți spune că va lucra oricât este nevoie… tu înțelegi ca va sta până la 12 noaptea, el înțelege ca ajunge dacă stă până la 7 seara. Când partenerul tău îți spune că este responsabil cu vânzările… tu înțelegi că el își formează echipa și aduce rezultate, el înțelege să răspundă la toate telefoanele.

Orice parteneriat care vrea sa aibă șanse să fie trainic și productiv are nevoie de o contractare bună, clară și specifică. Ascultă înregistrarea din TBF Master Plan pentru a înțelege care sunt elementele critice dintr-un contract psihologic, cum să îl faci bine și când să recontractezi.

Îți recomand să studiezi și fundamentul “Rolul și responsabilitățile antreprenorului” pentru a te asigura că tu și partenerii tăi vă concentrați pe lucrurile care aduc cea mai multă valoare în companie.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap