TBF

Creșterea mediei pe comandă

C

Media pe comandă se calculeaza prin împărțirea cifrei de afaceri la numărul de comenzi. O comandă poate să conțină un produs / serviciu sau mai multe. Creșterea mediei pe comandă, atunci când este făcută bine, crește cifra de afaceri și marja de profit, și este unul dintre cei 4 indicatori critici pentru creșterea accelerată a unei companii.

Ascultă înregistrarea din TBF Master Plan pentru a înțelege tehnici de mărire și testare a prețurilor, tehnici de up-sell și tehnici de cross-sell. Media pe comandă este un indicator universal în business și se aplică la business din comerț până la cele de servicii.

După ce ai înțeles cum să crești media pe comandă, îți recomand să studiezi următoarele fundamente pentru a accelera creșterea companiei: “Dublarea cifrei de afaceri”, “Procesul de descoperire a beneficiilor” și “Elementele unui proces de vânzări complet”.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap