TBF

Creșterea numărului de prospecți

C

Avem câteva modalități să creștem numărul de clienți. Una este să ne mărim rata de conversie, alta este să mărim numărul de prospecți, iar alta este să mărim calitatea acelor prospecți. Cea mai buna modalitate de a crește numărul de prospecți este prin folosirea online-ului. Este cea mai măsurabilă, rapidă și ieftină modalitate să captăm datele de contact ale potențialilor cumpărători pentru ca apoi să ne folosim de echipa de vânzări, site sau emailuri să îi convingem să cumpere.

Există două modalități bune de a crește numărul de prospecți în online: landing page-urile și quiz-urile. Landing page-urile (paginile de aterizare) sunt mult mai puternice pentru captarea de prospecți decât site-urile clasice. Însa quiz-urile sau configuratoarele online sunt de 5-10 ori mai puternice decât landing page-urile. Ascultă înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a afla cum să îți crești numărul de prospecți radical folosind cele două tehnici.

Creșterea numărului de prospecți este doar primul pas din accelerarea și scalarea unei companii. Asigură-te că înțelegi cum să crești și ceilalți indicatori importanți pentru a scoate maximum din eforturile tale: “Dublarea cifrei de afaceri”, “Procesul de descoperire a beneficiilor” și “Elementele unui proces de vânzări complet”.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap