TBF

Dashboard-urile fizice vs digitale

D

Scopul nostru în ziua de azi este să automatizăm cât mai mult din munca noastră. Însă anumite lucruri funcționează mai prost atunci când sunt automatizate. Iar unul dintre acele lucruri este actualizarea KPI-urilor critice pentru obiectivele noastre. Actualizarea manuală a acestor indicatori ne împinge să constientizăm situația și să facem acțiunile potrivite.

Acesta este motivul pentru care împing mereu echipele să folosească tablouri de control sau dashboard-urile fizice cât mai mult. Să se ridice de la laptop și să actualizeze cu markerul KPI-ul în cauză. Ascultă înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a întelege puterea dashboard-urilor fizice și cum să o implementezi la tine în companie într-un mod eficient.

Nu poți crea dashboard-uri fizice dacă nu ai obiective clare și KPI-uri bine stabilite. În consecință îți recomand să studiezi următoarele fundamente pentru a maximiza puterea lor: “Structura corectă a KPI-urilor”, “Structura corectă a obiectivelor” și “Exemplu de planificare anuală și trimestrială”.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap