TBF

Dublarea cifrei de afaceri

D

Majoritatea antreprenorilor atunci când se gandesc la dublarea cifrei de afaceri se gândesc automat la dublarea numărului de clienți. Însă asta este probabil cea mai grea metodă de a dubla o companie. Nu este simplu să crești cu 100% într-un an numărul de clienți noi fără a micșora marja semnificativ.

Însă, pentru a dubla cifra unei companii tot ce ai de facut este sa cresti cu 19% patru indicatori (KPI) critici: numărul de prospecți noi, rata de conversie din prospect în client, valoarea medie a unei cumpărături și numărul de cumpărături pe an.

Ascultă aceasta înregistrare din TBF Master Plan pentru a înțelege mai bine.

Pentru metode de creștere a numărului de prospecți îți recomand să studiezi fundamentul: Creșterea numărului de prospecți. Pentru creșterea ratei de conversie îți recomand să urmărești fundamentele: Structura unei oferte de nerefuzat, Elementele unui proces de vânzări complet și Elementele unui plan de targete și bonusuri corect pentru vânzători. Pentru creșterea mediei pe comandă iți recomand fundamentul: Creșterea mediei pe comandă și Elementele unui plan de targete și bonusuri corect pentru vânzători. Pentru creșterea numărului de cumpărături pe an îți recomand fundamentul: Elementele unui proces de vânzări complet.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații  total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reusi să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap