TBF

Elementele unui plan Corect de targete și bonusuri pentru vânzători

E

Să înțelegem teoria jocurilor (gamification) este extrem de important pentru a putea să realizăm un plan de targete si bonusuri motivant pentru vânzători. Industria de jocuri a depășit industria de televiziune, film și sporturi, toate adunate. Și asta cu un motiv foarte bun: înțeleg extrem de bine psihologia bonusurilor pentru a te face dependent și a te întoarce zi de zi.

Ascultă înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a înțelege cum să folosești teoria jocurilor pentru a crea un plan de targete bun pentru vânzătorii tai. Cât de des ar trebui oferite bonusurile, ce tip de praguri este mai bine să folosești (fix sau procentual) și cum să împingi vânzarea de produse cu marjă mare. Mai precis, ceea ce vrei să vinzi cu adevărat ar trebui reflectat în sistemul de bonusare.

Degeaba îți stabilești un plan de targete bun dacă nu ai un proces coerent de vânzări pus la punct. În consecință îți recomand să studiezi cu atenție fundamentul “Elementele unui proces de vânzări complet”.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap