TBF

Elementele unui proces de vânzări complet

E

Orice proces complet de vânzare are nevoie de: o modalitate prin care să aducem prospecți, o modalitate prin care să calificăm prospecții, o modalitate prin care să ofertăm, o modalitate prin care să închidem vânzarea și o modalitate prin care să facem vânzari repetitive. Fiecare pas din proces are nevoie sa fie măsurat de unul sau mai multe KPI-uri pentru a ne asigura îmbunătățirea constantă.

Asculta înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a înțelege ce poți să faci pentru a îmbunătății fiecare parte din procesul de vânzări, ce KPI-uri ai nevoie pentru a măsura performanța, cum să faci vânzare consultativă corect, cum să faci scoring pe prospecții tăi pentru a nu îți pierde timpul și multe altele. Orice tip de companie ai avea este critic să ai un proces complet și măsurabil de vânzare.

În procesul de vânzare intra toate fundamentele de marketing și vânzări. Îți recomand să le studiezi pe fiecare în parte pentru a scoate cât mai mult din eforturile tale de vânzari: “Dublarea cifrei de afaceri”, “Video marketing ca parte din cultura companiei”, “Creșterea numărului de prospecți”, “Creșterea mediei pe comandă”, “Dashboard-urile fizice vs digitale” și “Elementele unui plan de targete și bonusuri corect pentru vânzători”.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap