Descoperă în 12 ore 100 de Tehnici Revoluționare de Creștere și Organizare a Afacerilor

Pregătește-te să îmbrățișezi viitorul. 100 de Metode Practice și Inovatoare, verificate și aplicate personal de către Răzvan Căzănescu în 20 de MacroIndustrii. Descoperă tehnici revoluționare din Management, Marketing, Vânzări, Recrutări, Antreprenoriat, Scalare și Leadership.

Daniel Crăciun

Lensa

Daniel Crăciun

€40,000,000

Lucian Florea

Fryday

Lucian Florea

€5,700,000

Mihai Pătrașcu

EvoMag

Mihai Pătrașcu

€42,000,000

Brain Remodeling

Monica Ion

Brain Remodeling

Expert

Mihai Vînătoru

DWF

Mihai Vînătoru

€4,000,000

Daniel Slăvenie

Limitless

Daniel Slăvenie

€4,250,000

Rolurile și Procesele Necesare pentru Tranziția la Organizație Plată

Răzvan a folosit aceste roluri și procese pentru a reduce cu 70% numărul managerilor în companii cu 20, 30 și până la peste 1.000 de angajați, în timp ce a crescut productivitatea cu minimum 30%.

Verificarea și Controlul Muncii prin Adăugarea Rolului de Controller Operațional

Rolul de controller se asigură că fiecare persoană își îndeplinește responsabilitățile la standardul stabilit. Acest rol permite managerilor să gestioneze chiar și peste 100 de oameni în mod direct, cu o productivitate crescută față de standardul industriei.

Metoda Inovatoare de Compensare a Vânzătorilor, fără Comisioane

Cum ar fi dacă vânzătorii tăi ar fi mult mai ușor de recrutat, ar fi plătiți cu salariu fix și în același timp ar aduce creșteri remarcabile în vânzări? Vino la eveniment să înțelegi această metodă inovativă de compensare și management al vânzătorilor.

Construirea Arborelui de Indicatori de Performanță (KPI) pe 7 Niveluri

Înveți cum să pleci de la indicatorii macro și să ajungi la cei mai mici care măsoară de fapt responsabilitățile și activitățile angajaților. Acest arbore de indicatori permite o claritate sporită și un control granular atât asupra afacerii cât și a proceselor.

“Cu ajutorul lui Răzvan Căzănescu și al sistemelor TBF am crescut cu 320% în doar 6 luni.”

Daniel Crăciun
CEO și Cofondator Lensa
€40,000,000 /an

Raportul Trimestrial al Angajaților pentru Descoperirea Oportunităților de Creștere

Acest raport este completat de fiecare angajat la fiecare 3 luni. Permite atât evaluarea performanței, cât și descoperirea de oportunități de creștere care pot fi apoi transformate în obiective și bonusate.

Gamificarea Avertismentelor și Responsabilităților pentru Promovări sau Concedieri

Pentru fiecare avertisment primit la neîndeplinirea unei responsabilități se scade un număr de puncte. Pentru fiecare responsabilitate îndeplinită la standard se primește un număr de puncte. Totalul de la finalul trimestrului arată cu precizie când o persoană ar trebui concediată sau promovată. Vino la eveniment să afli cum se implementează practic.

Utilizarea unui Produs "Loss Leader" pentru Achiziție Agresivă de Clienți Noi

Cum ar fi să ai un produs care să aibă un preț atât de bun încât să poți atrage și cei mai fideli clienți ai concurenței? Care sunt procesele și strategia necesare pentru a face profit folosind un astfel de produs tractor pentru creștere accelerată?

Creșterea Productivității prin Mutarea Seniorilor pe Rol de Consultant Intern

Ce faci când ai un om care performează pe un rol de execuție? Îl faci manager? Asta este o greșeală pe care majoritatea companiilor o fac, iar apoi ajung să aibă în roluri de management oameni care de fapt sunt buni în execuție. Rolul de consultant intern permite seniorilor să aducă de 2-3 chiar și de 4 ori mai multă valoare companiei fără să își asume un rol de management.

“Răzvan Căzănescu este singurul meu mentor și singurul antreprenor român care poate educa practic, datorită experienței reale pe care o are în 23 de industrii.”

Lucian Florea
CEO și Fondator Fryday
€5,700,000 /an

Managementul Muncii Creative prin Folosirea Seniorilor în Planificare, Consultanță Internă și Verificarea Calității

Munca creativă este cea mai greu de evaluat, măsurat și manageriat. Însă prin câteva procese concrete și schimbări de rol putem avea atât control cât și performanță și scalabilitate.

Scurtarea Ciclului de Conversie a Cash-ului prin Externalizarea Achizițiilor Către SRL-uri Specializate

Ciclul de conversie a cash-ului este unul dintre indicatorii cruciali pentru finanțarea și stabilitatea unei afaceri. Companiile cu un CCC mic prezintă cel mai mic risc în fața băncilor, iar riscul de faliment este redus considerabil.

Modele de Business Scalabile VS Modele Tradiționale

Care sunt diferențele? Cum transformi un model tradițional într-unul scalabil? Care sunt capcanele și cum le eviți? Răzvan va răspunde la toate aceste întrebări, plus va arăta trei modele revoluționare de business.

Dezvoltarea Afacerilor la Nivel Internațional prin Procese Inovative de Recrutare și Control

Dacă știi să recrutezi în piața internațională, iar apoi ai procesele necesare de control, internaționalizarea afacerii devine de 10 ori mai simplă și mai sigură.

“Sunt sigur că metodele pe care Răzvan le va prezenta în acest eveniment vor aduce foarte multă valoare afacerilor românești.”

Mihai Pătrașcu
CEO și Cofondator Evomag
€42,000,000 /an

Implementarea Programului de Lucru de 4 Zile pe Săptămână fără Pierderi în Productivitate

Fie că vrem fie că nu, lumea se îndreaptă spre un program de lucru mai scurt. Răzvan va arăta cum să îl implementezi mai repede decât concurența (fără să ai scăderi în productivitate) și cum să te folosești de acest program pentru a atrage cei mai buni angajați din piață.

Întâlnirea de Ajustare a Obiectivelor Trimestriale

Secretul performanței în managementul prin obiective stă în monitorizarea frecventă a progresului și ajustarea obiectivelor în funcție de realitatea curentă. Dacă procesul acestei întâlniri lunare este urmărit consecvent, managementul bazat pe obiective îți va aduce un ROI mult mai mare și îți va menține liderii motivați și mulțumiți.

Înțelegerea Aprofundată a Rolurilor Critice dintr-o Companie: Director, Manager, Team Leader, Controller și Consultant

Prea mulți directori fac muncă de executant, controller sau consultant. Prea mulți manageri ar trebui înlocuiți cu team leaderi. Să înțelegi modul în care fiecare rol aduce valoare este critic în creșterea afacerilor.

3 Structuri de Echipe de Vânzări Revoluționare pentru Creșterea Productivității

Aceste structuri permit vânzătorilor să petreacă 80% din timp pe vânzări efective cu potențiali clienți calificați. După cum spune Răzvan: România nu duce lipsă de vânzători, duce lipsă de productivitate în vânzări.

“Îl cunosc pe Răzvan de mai bine de 10 ani și am colaborat în mai mult de 20 de businessuri din industrii diferite. Pot să spun că toate afacerile în care l-am văzut implicat au scalat cu o viteză foarte mare.”

Daniel Slăvenie
CEO și Cofondator Limitless
€4,250,000 /an

Strategii de Pricing pentru Creșterea Ratei de Conversie fără Scăderea Marjei

Află direct de la Răzvan 5 noi strategii de pricing pe care le-a folosit cu succes în ultimii 3 ani. Au crescut rata de conversie cu 40% în medie, în timp ce profitabilitatea a crescut cu minimum 10%.

Transformarea Valorilor Organizaționale în Indicatori de Performanță (VPI)

"Ceea ce nu se verifică nu se întâmplă. Iar ceea ce nu poate fi măsurat nu poate fi verificat." Aceasta este vorba faimoasă a lui Răzvan și se aplică la fel de bine în stabilirea culturii organizaționale și respectarea valorilor companiei, pe cât se aplică în management.

Clarificarea Direcției Companiei prin Public Țintă, XFactor, Valori, Misiune și Viziune

Orice companie are nevoie să știe: care sunt scopurile pe termen lung, cum măsoară progresul, de ce merită să atingă acele scopuri, pe cine servește și ce o diferențiază de concurență. Iar metoda lui Răzvan total nerezonabilă îți va permite să exprimi asta într-o poveste scurtă și inspirațională de maximum 2 minute.

Stabilirea și Impunerea Standardelor pentru o Cultură Organizațională Sănătoasă

Standardele se stabilesc prin ceea ce bonusăm și ceea ce penalizăm. Dacă nu avem însă o strategie coerentă, este foarte ușor să pierdem de sub control standardul și să ne trezim cu o forță de muncă mediocră.

“Folosim sistemul de management TBF construit de Răzvan Căzănescu de mai bine de 6 ani și pot să spun că este unul dintre vectorii principali care au contribuit la creșterea noastră.”

Mihai Vînătoru
CEO și Cofondator DWF
€4,000,000 /an

Procese Practice care Fac Inovația Inevitabilă

Toate companiile au în valori inovația. Este scrisă pe toți pereții birourilor. Însă prea puține au și procese care să facă inovația inevitabilă în toate ramurile afacerii.

Strategii Nerezonabile pentru Recrutarea Liderilor

Aceste strategii au construit echipe de management remarcabile în mai mult de 20 de macro industrii. Dar pentru asta ai nevoie să tratezi recrutările la fel cum tratezi vânzările. Iar pentru orice vânzare, totul începe de la un produs bun.

Folosirea Corectă a Acțiunilor Companiei pentru Atragerea și Păstrarea Angajaților fără să îți Diluezi Participația

Prea mulți antreprenori au oferit acțiuni angajaților iar apoi s-au ales cu parteneri toxici sau pasivi. Răzvan îți va arăta cum poți să te folosești de acțiuni într-un mod inteligent fără să îți diluezi participația și fără să îți blochezi afacerea.

Pericolele Democrației în Business și Implementarea Corectă a Meritocrației

Toată lumea vorbește despre meritocrație, dar în același timp plătește angajații neproductivi la fel ca pe cei extraordinari. Răzvan va explica procesele pentru implementarea corectă și transparentă a meritocrației într-o organizație.

“Răzvan Căzănescu este singurul român care a construit un sistem complet integrat de conducere a afacerilor.”

Monica Ion
Brain Remodeling Expert

Reziliența Emoțională, Disciplina și Consecvența în Leadership, Marketing și Business

Acestea stau la baza succesului. Sunt fundamentele pe care dacă le respecți poți construi imperii. Dar cum spune Răzvan... toți vor să fie lideri dar nimeni nu vrea durerea produsă de responsabilitatea conducerii.

Învățare Accelerată și Productivitate pentru Lideri și Antreprenori

Învață într-o lună cât alții într-un an folosind metodele nebune ale lui Căzănescu. Sunt extrem de eficiente, doar că mulți o să te considere nebun.

Procesul Corect și Sigur de Creșteri Salariale

Aproape niciunui antreprenor nu îi place momentul în care un angajat vine să ceară o creștere salarială pentru că au trecut 6 luni de la ultima mărire. Motivul pentru care asta se întâmplă este că nu există procese predictibile și obiective de promovare.

Sistemul TBF de Management Simplificat și Explicat în 60 de Minute

Poate un sistem de management complet să fie explicat în detaliu în doar 60 de minute? Vino alături de echipa ta la eveniment să vezi cât de simplu poate să fie managementul. Atenție, nu am spus ușor. Am spus simplu.

€2,000+ Milioane pe An

Companii românești din 23 de industrii, cu cifră totală de peste 2 miliarde de euro pe an, folosesc sistemele TBF. Peste 50 dintre aceste companii sunt numărul 1 în industria lor.

Evenimentul Anului: TBF 100

Fii parte din revoluție!

Rezervă-ți locurile și în maximum 48 de ore vei fi contactat de către un consultant TBF care îți va răspunde la toate întrebările.

Early Bird: 5+ Locuri

€799 /loc
€999 +TVA

Vino alături de cel puțin încă 4 persoane din echipa ta de management și economisește peste €2,500

 • Discount 5+ Locuri: €500 /loc
 • Discount Early Bird: €200 /loc
 • Manual de Curs
 • Prânz, Gustări și Băuturi
 • 09:00-21:00 (12 Noiembrie)
 • Opera Națională, București

Early Bird: 1-4 Locuri

€1,299 /loc
€1,499 +TVA

 • Discount Early Bird: €200 /loc
 • Manual de Curs
 • Prânz, Gustări și Băuturi
 • 09:00-21:00 (12 Noiembrie)
 • Opera Națională, București

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre eveniment? Scrie-ne un e-mail la contact@tbf.ro sau folosește . Răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Pentru cine este acest eveniment?
Evenimentul este construit special pentru antreprenori, top manageri, specialiști HR și consultanți în afaceri.
Cât de aplicabile sunt metodele?
Toate cele 100 de metode au fost testate și aplicate cu succes de către Răzvan Căzănescu în peste 20 de macro industrii.
Chiar durează 12 ore?
Da, evenimentul începe la ora 09:00 și se încheie la 21:00. Vei avea parte de gustări, prânz și băuturi pe tot parcursul zilei, plus alte beneficii pe care preferăm să le păstrăm ca surpriză.
În ce industrii sunt folosite sistemele TBF?
De la industria medicală, la cea de software, producție, construcții, servicii, comerț, agricultură, transport, logistică, imobiliare, turism, educație, ONG-uri și multe altele.
Ce este Sistemul TBF de Management?
Este un sistem complet, creat de Răzvan Căzănescu în 17 ani, care permite managementul afacerilor prin obiective, responsabilități măsurabile, proceduri, training, evaluări de performanță și întâlniri trimestriale.
Câte companii folosesc sistemele TBF?
Peste 1,000 de companii din 23 de industrii folosesc sistemele TBF pentru a se organiza și a crește accelerat.
Care este misiunea și viziunea TBF?
Viziunea TBF este să ajute la creșterea a 10 companii românești care să devină numărul 1 în industria lor la nivel global.
Ce este studiul TBF?
Studiul TBF este cel mai mare studiu realizat pe situația reală a managementului românesc. Vezi aici gratuit
Ce este Fundamentul Zilei?
Fundamentul zilei este un newsletter scurt, trimis de luni până vineri, scris de Răzvan Căzănescu. Conține lecții concrete de management, marketing, vânzări și antreprenoriat.

Răzvan Căzănescu

A fost implicat direct în creșterea a peste 300 de companii din 23 de industrii. A creat sistemul TBF de Management care în prezent este folosit de peste 1,000 de companii românești. Ascultă aici povestea lui.

De 3 ani scrie Fundamentul Zilei, cel mai apreciat newsletter de business din România, care a ajuns în prezent la peste 1,000 de ediții. De 3 ani încoace susține în fiecare toamnă 30 Days MBA, un program 100% gratuit pentru antreprenori și manageri. Ultima ediție 30 Days MBA a adunat peste 10,000 de participanți.

În Mai 2023 a susținut, timp de 12 ore, evenimentul "Fundamental" la Sala Palatului, care a adunat 4,000 de antreprenori sub același acoperiș. Tot în 2023 a finanțat cel mai mare studiu național cu privire la situația managementului românesc. Studiul a fost realizat de MKOR, cu un nivel de încredere de 95%, la nivel național. Vezi aici gratuit.

Răzvan continuă să investească în afaceri românești și să se implice în creșterea acestora la nivel internațional. Anul acesta a devenit partener în Orchestra Simfonică București (alături de soția lui) și în Eden Boutique.

Ai întrebări?
Vorbește cu un consultant

Ai neclarități legate de eveniment? Nu știi dacă ți se potrivește? Nu știi cu ce membri ai echipei este recomandat să participi? Nicio problemă. Completează formularul de mai jos și în maximum 48 de ore vei fi contactat telefonic de către un consultant TBF.