TBF

Exemplu de planificare anuală și trimestrială

E

Dacă ți-ai dorit vreodată să vezi cum conduc un proces de planificare pentru dublarea unei companii, ei bine ai aterizat la fix. În înregistrarea audio de mai jos poți să asculți un proces complet de planificare, cu stabilire de obiective, KPI-uri, acțiuni strategice și tabere de concentrare, astfel încât să dublăm o companie.

Am prezentat acest proces în cadrul TBF Master Plan, un training online live (gratuit) de 5 zile pe care l-am susținut  pentru antreprenorii români. Această parte a fost în ziua a 4-a după ce am predat toate fundamentele de management, marketing și vânzări. În consecință, îți recomand să urmarești toate celelalte fundamente de pe tbf.ro înainte să urmarești procesul de planificare pentru a înțelege informația oferită.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap