TBF

Fundamentul zilei #109

F

“Și în momentul în care mi-am rezolvat toate problemele am fost fericit” … nu a spus nimeni niciodată. Problemele dau sens vieții. Problemele dau naștere la obiective. Problemele aduc noutate. Atunci când ți se vor termina problemele, te vei opri să mai trăiești. 

Însă… drama apare atunci când trebuie să rezolvi probleme de care nu ești pasionat. Iubesc să rezolv probleme care opresc creșterea afacerilor… dar urăsc să rezolv probleme care țin de disciplina oamenilor. Nu sunt un bun coach… nu am răbdare, nu suport să ascult bullshit-urile oamenilor. Asta este motivul pentru care angajez coachi care iubesc să rezolve bullshit-urile oamenilor… inclusiv pe ale mele.

Prea mulți antreprenori aleargă după momentul ăla în care au rezolvat toate problemele afacerii lor și atunci se pot odihni și bucura de viață. Am încercat să fac asta 10 ani și nu am avut viață.

Mi-a luat un deceniu să îmi dau seama că, de fapt, nu mă deranjau problemele în sine, ci mă deranjau cele pentru care nu aveam pasiune. Așa că fă o listă cu problemele pe care iubești să le rezolvi și restul… deleagă-le la alții.

TBF
Copy link
Powered by Social Snap