TBF

Fundamentul zilei #168

F

Ideile geniale sunt, de cele mai multe ori, deghizate în idei proaste.

Dacă spuneam acum ceva timp că ar trebui să facem o platformă unde oamenii să își găsească perechea pe net, ar fi sunat a o idee foarte proastă. Cine vrea să își caute iubirea pe internet? Ei bine… peste jumătate din căsătoriile oficiate azi în țările dezvoltate sunt între oameni care s-au întâlnit online, prin intermediul acestor platforme.

Tot în categoria idei proaste ar fi picat și o enciclopedie care poate fi actualizată și modificată de către orice persoană din lumea asta. Însă wikipedia.org este unul dintre cele mai vizitate site-uri din lume, cu peste 18 miliarde de pagini accesate zilnic.

Carnea vegană, laptele de migdale sau de ovăz și multe alte produse de succes din ziua de azi au fost categorisite ca și idei proaste atunci când au apărut.

Așa că nu fi prea rapid în a judeca o idee care la început pare puerilă, nefolositoare sau pur și simplu tâmpită. Gândește-te dacă servește unei nevoi importante. Nevoia de informare, nevoia de iubire, nevoia de nutriție, nevoia de diferențiere și așa mai departe.

Sunt sigur că și tu, ca și mine, ai trecut pe lângă multe idei geniale deghizate în haine de cerșetor.

TBF
Copy link
Powered by Social Snap