TBF

Fundamentul zilei #169

F

Lansează o provocare nouă în fiecare săptămână pentru creșterea personală și profesională a angajaților tăi.

O modalitate foarte simplă, dar și foarte puternică, de a crește angajații și de a elimina monotonia muncii zilnice este provocarea săptămânii. Mai precis, la fiecare 7 zile, toți angajații intră într-o nouă provocare premiată cu bani, produse sau, pur și simplu, cu laude și renume.

Poți să folosești această tehnică pentru a îmbunătăți sănătatea angajaților (cine face cei mai mulți pași într-o săptămână), sau să împingi învățarea (cine citește cele mai multe pagini într-o săptămână dintr-o serie de cărți), sau să împingi îmbunătățirea procedurilor (cine aduce cea mai semnificativă îmbunătățire a unei proceduri) sau să îți motivezi echipa de vânzători să ia activ recomandări de la clienții mulțumiți (cine a adus cei mai mulți prospecți din recomandări).

Provocarea săptămânii elimină monotonia muncii prin provocări care duc la îmbunătățiri profesionale sau personale pentru angajații tăi. Te asigur ca această tehnică va deveni una dintre cele mai lăudate din cultura organizațională a companiei tale.

TBF
Copy link
Powered by Social Snap