TBF

Fundamentul zilei #60

F

Majoritatea oamenilor ating un numar impresionant de obiective pe parcursul vietii, insa, pana la final, le pierd aproape pe toate.

Majoritatea oamenilor slabesc cel putin o data in viata pana ajung la greutatea ideala, iar apoi o pierd. Majoritatea oamenilor ajung la venitul ideal cel putin o data in viata, dar il pierd in anii ce urmeaza. Majoritatea antreprenorilor gasesc managerul ideal cel putin o data in viata, dar il pierd la o alta companie in mai putin de 5 ani. Majoritatea oamenilor gasesc partenerul ideal de viata pana la varsta de 40 de ani, dar il pierd in primii 10 ani.

Pastrarea obiectivelor realizate este la fel de importanta ca atingerea lor, insa nimeni nu a cumparat vreodata un curs de mentinere a obiectivelor.

Dupa atingerea unui obiectiv, majoritatea oamenilor isi muta tot focusul si energia pe altele noi. Uita de faptul ca e nevoie sa dedice timp si energie pentru a pastra rezultatul obtinut cu greu.

Acesta este motivul pentru care recomand tuturor sa se uite la obiectivele lor ca la tarile dintr-un continent. Dupa ce ai cucerit o tara, ai nevoie sa lasi o parte din armata pe acel teritoriu pentru a nu il pierde. Armata, in cazul nostru, fiind compusă din timp, energie si resurse.

TBF
Copy link
Powered by Social Snap