TBF

Proces de inducție aL angajaților

P

În prima lună de angajare oamenii își creează majoritatea obiceiurilor pe care le vor avea pe parcursul angajării. În consecință este crucial un sistem de inducție care să instaleze obiceiurile bune și să le oprească pe cele negative sau neproductive. Pentru asta ai nevoie de un program clar de evaluare în perioada de probă și de o modalitate sănătoasa pentru a da feedback.

De prea multe ori văd manageri și antreprenori care își transformă oamenii buni în oameni aroganți pentru că nu dau feedback pe comportament ci pe persoana. Sau își bagă oamenii în depresie pentru că nu dau feedback negativ pe comportament ci atacă identitatea persoanei fără să-și dea seama.

Ascultă aceasta înregistrare din TBF Master Plan pentru a înțelege care este un program bun de evaluare în perioada de probă și cum să dai feedback astfel încât să corectezi comportamente greșite și să impulsionezi comportamentele pozitive.

Este aproape imposibil să faci o inducție bună dacă nu ai proceduri scrise și listele de comportamente pentru cultură. Studiază următoarele fundamente pentru a te asigura că implementezi bine procesul de inducție: Cultura organizațională și Structura corectă a procedurilor.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap