TBF

Procesul complet de delegare

P

Nu spune oamenilor cum să facă, spune-le ce să facă și până când să facă. Delegarea este probabil una dintre abilitățile cele mai greșit înțelese de către antreprenori și manageri. Nu delegă rezultate, nu delegă 100% responsabilitate, nu stabilesc termene clare, nu scriu delegarea și nu se asigură că rezultatul este înțeles pe deplin. Și aceasta inabilitate de a delega corect conduce la lipsa de responsabilitate și predictibilitate în toată compania.

Orice antreprenor care vrea o cultura de responsabilitate în companie tot ce are de făcut este să delege corect. DE FIECARE DATĂ. Efectele delegării corecte transformă toată compania. Asculta înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a înțelege concret procesul de delegare, cum să îl aplici și la ce să fi atent.

După ce ai studiat delegarea în profunzime, îți recomand să studiezi fundamentul “Recrutarea de lideri și manageri” pentru a nu mai pica în capcana în care angajezi oameni către care nu poți să delegi, și “Cele 3 întâlniri fundamentale de management” pentru a putea să conduci corect liderii și managerii tăi.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap