TBF

Programul săptămânal al antreprenorului

P

Antreprenorii funcționează mult mai bine pe un program săptămânal cu zile tematice decât pe un program cu diferite lucruri de făcut zilnic. Am testat în ultimii 13 ani peste 20 de modalități de a-mi organiza săptămână iar acesta este cel care a adus cele mai multe rezultate.

  • Luni este ziua de verificări
  • Marți este ziua de acțiune
  • Miercuri este ziua de gândit
  • Joi este ziua de delegări
  • Vineri este ziua de recrutări

Ascultă înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a înțelege ce facem mai exact în acele zile și cum ar trebui să evolueze programul nostru în funcție de creșterea noastră și a companiei. Știu ca poate arăta foarte intimidant un astfel de program însă este cu adevărat cea mai productivă modalitate pe care eu am găsit-o de a-mi organiza timpul și am testat-o pe zeci de antreprenori din diferite industrii și în diferite stadii de creștere.

Îți recomand să studiezi “Rolul și responsabilitățile antreprenorului”, “Procesul complet de delegare” și “Recrutarea de lideri și manageri” pentru a scoate maximum din timpul tău zilnic și săptămânal.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap