TBF

Recrutarea de lideri și manageri

R

Liderii buni nu își căuta de lucru, nu citesc anunțuri de recrutare și nu își doresc să își schimbe jobul. De ce și-ar dori? Sunt buni. Câstigă bine, sunt respectați și probabil că au libertate să aleagă cum vor sa facă lucrurile. În consecință anunțurile tipice nu vor funcționa niciodată pentru a atrage oameni extraordinari.

Ai nevoie să nu te mai gândești la recrutări în modul clasic. Ai nevoie să te gândești la ele ca la vânzări. Vrei să faci prospectare, să creezi relație iar apoi să faci o ofertă de nerefuzat. Ascultă înregistrarea de la TBF Master Plan să înțelegi cum să te folosești de tehnica consultantului pentru a atrage oameni remarcabili atunci când nu sunt interesați să se angajeze la tine. Și cum să te folosești de acțiunile companiei pentru a face o oferta de nerefuzat dar în același timp să nu pierzi controlul companiei.

Pentru a scoate maximum din recrutările de lideri ai nevoie să îți înțelegi foarte bine rolul de antreprenor, să știi să delegi corect, să stabilești obiective și să lucrezi prin raportări predictibile. În consecință îți recomand să urmărești următoarele fundamente: “Rolul și responsabilitățile antreprenorului”, “Procesul complet de delegare”, “Structura corectă a obiectivelor” și “Raportarea structurată și predictibilă”

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap