TBF

Rolul și responsabilitățile antreprenorului

R

La începuturi antreprenorul are nevoie să fie expert în toate. Le face pe toate, le știe pe toate, le controlează pe toate. Însă exact mentalitatea care te ridică la început este cea care te blochează să crești. Antreprenorul are nevoie să fie expert în “Cine” și în “Ce”, nu în “Cum”. Pentru “Cum” își recrutează lideri care pot să își asume responsabilitatea “Ce-urilor”.

Dacă nu înțelegem ca antreprenori că modalitatea prin care noi aducem valoare unei companii este prin a găsi lideri extraordinari care pot să aducă rezultatele clare și specifice, și prin a da direcția necesară, atunci suntem meniți să rămânem mici și să lăsăm afacerea să ne mănânce viața. Ascultă această înregistrare din TBF Master Plan pentru a înțelege care este rolul antreprenorului și ce responsabilități are.

După ce ai înțeles rolul tău ca antreprenor îți recomand să studiezi fundamentul “Programul săptămânal al antreprenorului” pentru a te asigura că rolul este reflectat în programul tău. Iar apoi îți recomand să studiezi “Procesul complet de delegare” și “Recrutarea de lideri și manageri”.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap