TBF

Secretele citirii rapide

S

Îmi place să spun că cel mai important lucru pe care l-am învățat în școală a fost să citesc. Însă a trebuit sa reînvăț tehnica pentru ca era de “rahat”. Modul în care am fost învățați să citim în școală este foarte neproductiv și din păcate, datorită nebuniei din viața de zi cu zi, nu avem timp să ne punem întrebarea: “Oare există o metodă mai bună?”.

Ei bine, dupa ce am încercat 7 metode de “Photoreading” și tot ce am obținut a fost să îmi exersez încrucișarea ochilor, am descoperit o metodă sănătoasă la cap care mi-a permis să citesc peste 3000 de cărți în ultimii 13 ani. Ascultă înregistrarea din TBF Master Plan pentru a înțelege tehnica și pentru a afla cum poți să ajungi să citești o carte în 30 de minute cu înțelegere de peste 70%.

După ce ai înțeles tehnica, îți recomand să dai click aici și să te înscrii să primești lista cu cele mai bune 100 de cărți de business pe care le-am citit până acum. O primești gratuit doar trebuie să completezi adresa de email.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap