TBF

Structura corectă a fișei de post

S

Fișa de post este un document pe care oamenii îl semnează cu ochii închiși la angajare și îl mai văd atunci cand pleacă din companie. Deși ar trebui să fie documentul pe care îl vizitează foarte des pentru a se asigura că performează pe rolul pe care este angajat. Eu numesc fișa de post fișa de responsabilități pentru că sincer… ar trebui să fie despre responsabilitățile persoanei, nu despre postul persoanei.

Orice fișă de responsabilități are nevoie să conțină procedurile de care persoana este responsabilă, KPI-urile, consecințele, posibilitățile de promovare, obiceiurile din cultura și multe altele. Tot fișa de responsabilități se folosește la evaluarea performanței fiecărui angajat și la crearea de anunțuri de recrutare. În consecință, te îndemn să asculți înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a înțelege cum se creează o fișă de responsabilități corectă și ce trebuie să conțină.

Din păcate nu poți să stabilești fișe de post sau de responsabilități complete dacă nu ai proceduri și KPI-uri clare. În consecință îți recomand să studiezi fundamentele: “Structura corectă a procedurilor” și “Structura corectă a KPI-urilor”. Iar apoi să folosești tehnica taberei de concentrare pentru a implementa rapid.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap