TBF

Structura corectă a KPI-urilor

S

Nu este de ajuns să stabilești care sunt indicatorii (KPI) pe care vrei să îi măsori. Ai nevoie să setezi frecvența de măsurare, cine este responsabil cu măsurarea, care sunt standardele de calitate și inclusiv care sunt consecințele pentru nemăsurare. Degeaba avem o listă de măsurători dacă nimeni nu le actualizează la timp sau nu acționează pe baza analizei lor.

Ascultă această înregistrare din TBF Master Plan pentru vedea care este structura completă a unui indicator, cum să diferențiezi indicatorii de control și cei de creștere, care au nevoie de consecințe și care au nevoie de premii și unde ar trebui stocați.

După ce ai înțeles structura completă a indicatorilor îți recomand să studiezi “Cele 3 întâlniri fundamentale de management” pentru a te asigura că fiecare KPI este măsurat și analizat la timp. Iar apoi să studiezi “Structura corectă a fișei de post” pentru a integra indicatorii în responsabilitățile angajaților. 

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap