TBF

Structura corectă a obiectivelor

S

Degeaba avem obiective dacă sunt vagi, nu au responsabili, nu le măsurăm progresul și nu știm cum ajungem la rezultat. Orice obiectiv stabilit bine are nevoie de: Obiectiv (ce?), Acțiuni strategice (cum?), Perioada de desfășurare (când?), KPI-uri (cum urmărim?), Responsabil (cine?), Consecințe (ce se întâmplă dacă nu se întâmplă?) și Celebrare (cum sărbătorim reușita?).

Ascultă această înregistrare din TBF Master Plan pentru a înțelege cum se stabilesc obiectivele în mod corect, care este perioada optimă de desfășurare și cum te asiguri că nu îți pierzi timpul în planificare.

Stabilirea corectă a obiectivelor nu este de ajuns pentru a realiza obiectivele… este doar primul pas. Îți recomand să studiezi cu atenție fundamentul “Cele 3 întâlniri fundamentale de management” pentru a înțelege care sunt procesele prin care te asiguri că echipele își mențin focusul zilnic pe obiectivele stabilite. Apoi îți recomand să asculți “Exemplu de planificare anuală și trimestrială” pentru a vedea tehnica de planificare în realitate.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap