TBF

Structura corectă a procedurilor

S

Orice companie care nu se bazează pe procese și proceduri se bazează pe talentul oamenilor. Problema este că talentul nu este scalabil. Arată-mi o companie care se bazează pe talente și îți arăt o companie care nu poate scala și este la mâna oamenilor indispensabili. Nu mă înțelege greșit, talentul este necesar într-o companie dar nu în partea operațională. Ai nevoie de foarte puțini oameni talentați pentru a crește o companie și de foarte mulți oameni consecvenți care să urmărească procedurile.

Ascultă înregistrarea de la TBF Master Plan pentru a înțelege structura corectă a procedurilor. Care este numărul optim de pași? Cine este responsabil să urmărească? Ce se întamplă dacă nu urmăresc? Cine este responsabil cu îmbunătățirea procedurii? Și multe altele. Tot in aceasta înregistrare vei găsi descris cel mai important proces dintr-o companie. Eu l-am numit: Procesul Sfânt.

Cea mai bună modalitate de a crea proceduri sau de a le actualiza într-un timp record este tabăra de concentrare. Așa că studiază fundamentul: “Accelerează rezultatele prin tabere de concentrare” și sistematizează-ți compania într-un timp record. După ce ai creat manualul de proceduri complet îti recomand să urmaresti pașii din aceste fundamente: “Comunicarea structurată vs nestructurată”, “Structura corectă a fișei de post”, “Evaluarea angajaților și managerilor” și “Proces de inducție al angajaților”.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap