TBF

Tehnici avansate pentru folosirea email-ului

T

Email-ul, dacă este folosit bine, ne poate rezolva multe probleme de management și organizare. Putem să stabilim email-uri recurente către noi sau către angajații noștri. Putem să fim notificați automat dacă nu primim răspuns la un email trimis într-un timp stabilit de noi. Putem să vedem dacă cineva ne-a citit email-ul trimis sau nu. Și multe altele…

Ascultă această înregistrare din TBF Master Plan pentru a vedea cum poți să faci toate aceste lucruri folosind un plugin pentru Gmail sau Outlook. Mai mult, vei înțelege cum poți să automatizezi raportările sau cum poți să iti crești vânzările utilizând puterea Boomerang.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap