TBF

Video marketing ca parte din cultura companiei

V

Fie că produci pantofi sau lansezi rachete tot ai nevoie să fi propria ta companie de media. Video-uri săptămânale despre cum se desfășoară munca la tine în companie sunt mai valoroase pentru recrutare decât cea mai mare firma de Head Hunting. Poveștile de succes ale propriilor angajați atrag talente mai bine decat orice sumă de bani.

Orice om din compania ta poate fi învățat cum să filmeze cu telefonul, să vorbească structurat și să spună o poveste. Un video autentic creat de femeia de serviciu în care prezintă cum lucrează colegii ei și cât de drăguți sunt este mai valoros decat o producție publicitară scumpă. Un inginer care îți prezintă într-un video produsul la care lucrează este mai credibil decât publicitatea la TV.

Ascultă această înregistrare din TBF Master Plan pentru a înțelege cum să duci video marketing-ul în cultura companiei și cum să te folosești de toti angajații tăi pentru a crea materiale de marketing extraordinare care să ducă la vânzări mari și recrutări de calitate.

După ce ai studiat acest fundament îți recomand să studiezi “Cultura organizatională” pentru a înțelege cum să duci aceste obiceiuri în rădăcina companiei. Mai mult, iți recomand să te folosești de tehnica descrisă în fundamentul “Accelerează rezultatele prin tabere de concentrare” pentru a pune pe steroizi creația video la tine în companie.

Am creat tbf.ro pentru a oferi toate informațiile pe care le-am adunat în 13 ani, dublând peste 300 de companii din 23 de industrii. Vreau să ofer aceste informații total gratuit antreprenorilor români pentru a putea să-și crească companiile în mod accelerat fără să-și distrugă viața. Dar în principal fac asta pentru a reuși să-mi ating viziunea pe următorii 40 de ani și anume să cresc 10 companii românești pe locul 1 în lume pe industria lor. Consider că asta este ceea ce poate revoluționa România, țara care m-a făcut ceea ce sunt azi.

Dacă vrei să contribui la această viziune rugămintea mea este să dai share pe rețelele de socializare la aceste fundamente astfel încât să ajungă la cât mai mulți antreprenori și manageri români. Și să te conectezi cu mine pe LinkedIn pentru a primi fundamentul zilei (o lecție scurtă de business pe care o ofer zilnic).

TBF
Copy link
Powered by Social Snap