+82% productivitate
-47% cost de management

Event: Ziua Responsabilităților

Stabilește în doar 9 ore responsabilități măsurabile pentru toți angajații din compania ta. Cu puterea inteligenței artificiale și a procesului dezvoltat de Răzvan Căzănescu, realizează într-o zi ceea ce altora le ia 6 luni.

Rezultate concrete

Ce vei realiza în 9 ore

După Ziua Responsabilităților poți să îți conduci oamenii pe cifre, să îi plătești corect pentru rezultate, să elimini micromanagementul și să te focalizezi pe creștere.

Responsabilități măsurabile
La finalul zilei ai stabilite responsabilități măsurabile pentru fiecare angajat în parte.
Grile de salarizare
Stabilești trei niveluri de performanță remunerate diferit pentru fiecare rol.
Proces evaluare de performanță
Înveți procesul de evaluare bilunară bazată pe responsabilități măsurabile.
Proces promovare / concediere
Înveți cum să promovezi și să concediezi pe baza responsabilităților măsurabile.
Ghidare pas cu pas
Răzvan Căzănescu ghidează companiile live prin procesul de stabilire a responsabilităților.
Pregătire cu 14 zile înainte
Documente de pregătire care trebuie completate de către manageri și angajați.
Feedback în timp real
Munca fiecărei companii este urmărită și evaluată în timp real de către experți TBF.
Inteligența artificială
Software cu inteligență artificială construit special de TBF pentru a genera responsabilități.

În 2023 TBF a realizat cel mai mare studiu pe realitatea managementului românesc. 88% dintre responsabilitățile angajaților români sunt nemăsurabile, iar managementul se realizează prin vorbe, instinct, amenințări și promisiuni.

Răzvan Căzănescu
Fondator TBF

Management corect

De la taskuri la rezultate

Fiecare angajat realizează mii de task-uri pe lună. Să evaluezi corect munca lor este imposibil. Dar toate acele taskuri duc la câteva rezultate măsurabile. Și aceste rezultate spun tot.

Productivitate.
Responsabilitățile cuantificabile te ajută să măsori productivitatea corect și să plătești oamenii pe rezultatele pe care le aduc, nu pe rolul pe care îl dețin.
Predictibilitate.
Responsabilitățile măsurabile aduc predictibilitate în mediul de lucru atât pentru companii cât și pentru angajați.
Scalare.
Crește numărul angajaților rapid fără scădere în productivitate, haos sau exces de management.

Toată echipa

Workshop Live Online

Zilele TBF sunt evenimente de 9 ore ghidate live, online de către Răzvan Căzănescu. În acest fel companiile pot participa alături de toți angajații lor fără cost suplimentar.

Nu se pierde timpul pe deplasare, nu se cheltuie bani pe cazare, mese și transport. Oamenii sunt liberi să discute între ei atunci când lucrează. Iar experții noștri urmăresc în timp real munca fiecărei companii prin intermediul softurilor TBF.

TBF Business AI

Inteligența artificială

TBF Business AI este un software cu inteligență artificială construit de către echipa TBF și antrenat pe mii de responsabilități, roluri, proceduri, anunțuri de recrutare, obiective, strategii, materiale de vânzare și sisteme folosite de către Răzvan Căzănescu în 23 de industrii.

Completarea documentelor de pregătire.
Pentru ca inteligența artificială să genereze răspunsuri corecte are nevoie de informații despre rolurile din compania ta. Pentru asta primești documente de pregătire care trebuie completate de către angajați și manageri.
Feedback și ghidare.
Răzvan ghidează companiile prin proces și explică metoda corectă de a verifica rezultatele.
Product screenshot

Ziua Responsabilităților

Aplică acum

În maximum 48 de ore vei fi contactat de către un consultant TBF și îți va răspunde la toate întrebările.

Ofertă

€3,000 +TVA

Stabilește în doar 9 ore responsabilități măsurabile pentru toți angajații din compania ta.

 • Maximum 50 de companii
 • De la 09:00 la 18:00
 • Documente pregătitoare
 • Toată echipa, același preț
 • Live, online prin Zoom

După ce a fost implicat în creșterea a peste 300 de companii din 23 de industrii, Răzvan Căzănescu a fondat grupul de companii TBF cu scopul de a ajuta antreprenorii români să crească afaceri mari la nivel internațional și să schimbe brandul țării pentru generațiile următoare.

În cei 19 ani de business a dezvoltat ceea ce acum se numește Sistemul TBF de Management. Singurul sistem complet dezvoltat de un român care permite conducerea companiilor de la zece la mii de angajați, prin responsabilități măsurabile, obiective trimestriale, proceduri și procese critice, evaluări de performanță și plata oamenilor corectă pe rezultat.

Uite câteva dintre reușitele TBF:

 • Am construit singurul software complet de management românesc (TBF Digital)
 • Am oferit produse și servicii la peste 1,000 de companii românești
 • Răzvan a scris peste 800 de fundamente transmise gratuit zilnic pe email către 30,0000+ abonați
 • Răzvan a organizat alături de Adrian Dragomir două ediții a 30 Days MBA total gratuit cu peste 10,000 de urmăritori
 • În mai 2023 TBF a organizat cel mai mare eveniment din România pentru antreprenori, total gratuit. 4,000 de participanți timp de 12 ore.
 • Peste 50 de companii care folosesc sistemele TBF sunt pe primul loc în industria lor

Vezi aici povestea TBF spusă de Răzvan la Sala Palatului în fața a 4,000 de antreprenori la finalul evenimentului Fundamental organizat de TBF total gratuit.

Ziua Responsabilităților este pentru orice companie care vrea să lucreze bazat pe rezultate măsurabile. Este pentru companii care vor să crească accelerat, să aibă structură și predictibilitate.

De la companii cu 5-10 angajați și până la afaceri cu peste 1,000 pot scrie responsabilități măsurabile pentru toate rolurile în cele 9 ore cu ajutorul softului cu inteligență artificială, a procesului construit de Răzvan și a completării documentelor de pregătire.

O companie cu 1,000 de angajați nu are de 100 de ori mai multe roluri decât una cu 10. De cele mai multe ori are de două (maximum trei) ori mai multe pentru că are foarte mulți oameni care joacă aceleași roluri.

Dar cu siguranță nu este pentru antreprenorii și companiile care vor să facă management creativ. Care consideră că fiecare om trebuie să aibă libertate să facă lucrurile în stilul său propriu. În orice companie există și astfel de roluri, dar sunt puține și au scopul de a genera creștere. Însă fundația unei companii, temelia ei, este construită de un management structurat cu angajați care aduc rezultate predictibile și care fac lucrurile în cel mai eficient mod posibil.

Pentru a putea trece prin proces ai nevoie să te asiguri că oamenii care participă cunosc rolurile pentru care vrei să scrii responsabilități. Mai precis, dacă vrei să scrii responsabilități pentru rolul de contabil ai nevoie să participe cel puțin o persoană care știe foarte bine ce face un contabil la tine în companie.

De cele mai multe ori antreprenorii participă alături de top și middle management. Iar cei cu afaceri mai mici, care nu au încă o echipă completă de management, participă alături de angajați care cunosc acele roluri.

Sesiunea #1

Răzvan Căzănescu explică pentru toți participanții metodologia prin care se lucrează pe baza responsabilităților măsurabile.

 • Diferența dintre taskuri și responsabilități măsurabile
 • De ce responsabilitățile sunt rezultatele pentru care o companie plătește salariul
 • De ce nu se bonusează niciodată îndeplinirea responsabilităților
 • Beneficiile pentru companie
 • Beneficiile pentru angajați
 • Plata diferențiată a oamenilor performanți

Sesiunea #2

Se lucrează folosind softul cu inteligență artificială construit de TBF pentru generarea rezultatelor măsurabile pe care fiecare angajat trebuie să le realizeze lună de lună pentru a-și merita salariul.

Răzvan va demonstra cum se folosește softul în mod corect iar apoi liderul companiei împreună cu managerii și angajații introduc datele necesare după modelul prezentat.

Pentru această sesiune se vor folosi documentele de pregătire completate înainte de Ziua Responsabilităților.

Sesiunea #3

Se trece fiecare rol și responsabilitate printr-o serie de întrebări explicată de Răzvan. Această sesiune are scopul de a ne asigura că responsabilitățile sunt cele potrivite și că nu există scăpări sau greșeli.

În această sesiune vei primi feedback în privat de la Răzvan sau experții TBF pentru a corecta ceea ce este nevoie.

Sesiunea #4

În penultima sesiune din Ziua Responsabilităților se stabilesc treptele de performanță pentru fiecare rol în parte. Mai precis pentru fiecare rol vom avea cel puțin trei nivele de performanță (junior, specialist, senior) cu responsabilități și salarizare diferită.

Se va lucra tot prin intermediul softului cu inteligență artificială și prin procesul explicat de Răzvan.

Sesiune #5

În ultima sesiune Răzvan va explica pașii necesari pentru comunicarea responsabilităților și efectuarea evaluărilor de performanță bilunare bazate pe responsabilitățile stabilite.

Sunt câteva motive pentru care am ales ca zilele TBF de implementare să aibă loc online:

 1. Se poate lucra cu adevărat, nu doar asculta
 2. Pot participa toți oamenii necesari dintr-o companie fără constrângere de preț
 3. Nu se pierde timpul pe deplasare
 4. Nu se cheltuie bani pe cazare, mese și transport
 5. Oamenii sunt liberi să discute liber între ei atunci când lucrează

În consecință, plătești accesul la Ziua Responsabilităților și pot participa toți angajații și managerii tăi în același preț. În acest fel toată lumea este pe aceeași pagină și investești în creșterea tuturor.

Ai întrebări?
Vorbește cu un consultant

Programează o convorbire gratuită la telefon cu un consultant TBF și află cum zilele de implementare îți pot schimba afacerea.